Kapsels 2016 Vrouwen

Posted on

Kapsels 2016 Vrouwen: Haar is een van de belangrijkste onderdelen van een vrouw; Daarom, als een dame die je moet goede zorg van het. Als je zwart of blond haar en je je afvraagt ​​welke de beste stijlen voor u, hier zijn enkele van hen:

Gerammel

Dit is een stijl die inhoudt dat het sterven van alle, maar een of een paar geselecteerde secties van je haar. De geselecteerde gebieden (chunks) worden vervolgens gekleurd met een andere kleur. Bijvoorbeeld, als je haar is blond, kunt u een stuk selecteren in het midden of aan de zijkanten van je hoofd en kleurstof het zwart.

Bij het doen van deze stijl moet je voorzichtig zijn om ervoor te zorgen dat je het goed en professioneel doen om te voorkomen dat een rare blik zijn.

Kapsels 2016 Vrouwen
Kapsels 2016 Vrouwen

Hier moet je je haar laten knippen om twee of drie duim over je hoofd. U moet dan beslissen over hoe u wilt uw haar verven: je kunt kleurstof het blonde of zwarte bovenop. Je moet er rekening mee dat verschillende kleurstoffen hebben verschillende resultaten. Zo zal verven blonde maken de spikes meer opvallen; Echter, als je kleurstof zwart de stijl zal zijn subtieler.

Zodra je het haar aan de top hebben gescheiden, moet u een kleur toe te passen onder de lijn en vervolgens de andere kleur op de top. Na dit te doen moet je het haar te stylen, zodat de bodem kleur wordt gekamd omlaag of terug van het gezicht. Om de stijl opvallen, moet je haar gel op het haar.

De goede kant van deze stijl is dat het eenvoudig en tegelijkertijd zeer elegant. Het belangrijkste nadeel met de stijl is dat het tijd kost om de look die u wilt bereiken.

Bi-gekleurde Bob

Een korte of middellange lengte bob geeft je een aantal opties op wat u kunt doen met je haar. Hier moet je de bovenste laag van je haar te kleuren met een kleur en dan gelden andere kleur eronder. Als je het niet erg, kunt u ervoor kiezen om de kleur meerderheid van het haar zwart en vervolgens bleken de pony naar blonde.

Als u wilt dat een extreme look, moet u afwisselend twee inch delen van het haar te beginnen aan de voorzijde en het verplaatsen naar de achterkant.

Hoewel, de stijl is eenvoudig en stijlvol, moet je voorzichtig zijn bij het dragen van het. Dit is vooral belangrijk wanneer u werkt in een conservatieve omgeving. Voor ideale resultaten moet u altijd een deskundige raadplegen voordat je de stijl.