Haartrends 2016

Posted on

Haartrends 2016: In 2016 haartrends zijn spannend, veel oude stijlen, maar veel nieuwe wendingen. Er is een sterke retro-invloeden uit de jaren veertig, veertig kapsels waren strak, goed verzorgd en kan worden aangekleed voor extra raffinement. De knikken zien we in 2016 kapsels zijn een directe invloed uit deze tijd, met tot nu toe bot rechte haren krijgt een extra flair door het gebruik van de krultang om salto’s en vat krullen toe te voegen. Dit voegt een nieuwe dimensie toe aan stijlen, zoals de bob, die sinds enkele jaren een favoriet kapsel is geweest. Vorig jaar zag Victoria Beckham werpen haar bob en dapper gaan voor de extra korte hakken, maar dit betekent niet het einde van de bob betekenen, zal het in de mode in 2016 blijven en nog steeds is te zien op catwalks over de hele wereld, want het is een tijdloos classic. Als een kapsel een beetje moe voelt, het jaar te actualiseren. Elk kapsel Updaten kan gemakkelijk worden bereikt met het gebruik van slimme lagen, het toevoegen van textuur en het lichaam anders platte kapsels.

Haartrends 2016 vrouwen: Kleur ook haartrends 2016 is vrij dramatisch, met een sterke beweging naar rood, van diep rode haarkleur te leuk en trendy roze tinten. Vergeet niet dat als je kiest voor een rode haarkleur, dat deze kleur vervaagt snelste, zodat haarproducten die kleur te behouden zijn een must. Zoals een gratis make-up palet, met inbegrip van neutrale tinten zoals goud, kastanje en smokey eyes. Degenen die nog steeds de voorkeur blonde, moet gaan voor multi-tonale effecten, in plaats van een vlakke schaduw. Dit geeft een natuurlijker effect dat bijna schittering en zal maakt gebruik van de nieuwste technologie kapsel. Brunettes gaat voor chocolade en kastanje tinten, sturen duidelijk van gitzwart, weer te geven meer diepte en warmte aan haar. haartrends 2016 kleuren zijn avontuurlijk, met meer dan één kleur zijn de weg vooruit dit jaar.

Haartrends 2016
Haartrends 2016

Haartrends 2016 dames:  Lagen samen met haarkleur, kan echt drastisch verbeteren en te actualiseren een kapsel, vraag dan uw kapper voor multi-klankkleur en kies tinten over een gemengd palet voor een natuurlijke look. Het houden van haar gezond is ook essentieel en de sleutel tot ziet er goed uit. Dit wordt het beste bereikt door middel van een gezonde voeding en het gebruik van warmte beschermende sprays bij het stylen, een goede conditioner en shampoo. Serums zijn waarschijnlijk elke meisjes beste vriend en als haartrends zijn heel veelzijdig, een serum is een must om te houden welke stijl u kiest zoek glanzend.

Haartrends najaar 2016: Krullend haartrends 2016 zal gemakkelijker zijn om te behouden, met pluizige kapsels die meer acceptabel, een bed hoofd kijk, wat we allemaal kunnen bereiken zonder al te veel moeite, is trendy. Gaan voor het onverzorgde uiterlijk, met back kammen het toevoegen van enkele hoogte en vrijmoedigheid tot haartrends 2016 die doet denken aan de jaren zestig. Back kammen moet worden gedaan op de wortels en de bovenste lagen van het haar gladgestreken om de look. Quiffs zijn ook populaire kapsels van dit jaar, niet alleen worden gezien in mannen kapsels, maar vrouwen ook kapsels in 2016 zijn het opnemen quiffs, dramatische effecten op zowel updos en korte kapsels voegen. Er is interessant kruising tussen de onverzorgde jaren zestig uitzien met de goed verzorgd veertig stijl, dus als je terug kam, houden sommige gebieden strak, zal uw kapsel te onderscheiden van de menigte.

Haartrends 2016 mannen:  Ook dit jaar haaraccessoires spelen een belangrijke rol in haar styling. Van grote strikken aan veren in het haar, het is een leuke trend, zoals elke haar kan worden glammed of hebben een vleugje van belang toegevoegd vrij gemakkelijk met behulp van een paar goed gekozen accessoires. Een accessoire dat kan beroemdheden dragen is het gevlochten haar Alice Band. Gedragen als een band het geeft een zeer verzorgd en ingewikkelde verschijning aan elk kapsel, vooral updos en halflang haar. Zoek een vlecht om uw eigen haarkleur te passen en vervolgens experimenteren om het te mengen met uw eigen haar. Overall 2016 kapsels zijn veelzijdig, praktisch en vet, met zo veel om uit te kiezen 2016 is op zoek naar een geweldig jaar worden!