Haarmode 2016

Posted on

Haarmode 2016: In het centrum van deze historische grote debat in haarmode 2016 is het kapsel plaats bekend als ‘de bob “. Dit kapsel werd voor het eerst geïntroduceerd tijdens de Grote Oorlog en zou gaan om te definiëren en een revolutie van vrouwen kapsel altijd.

The Beginnings
In 1915 was er een kasteel met de naam “Kasteel Bob”. Het werd vernoemd naar een beroemde beroemde ballroom danser genaamd Irene Bob. Op het moment, gestyled ze haar haar met een stompe snit dat niveau met de onderkant van haar oren om haar hoofd voor het gemak was. Little heeft ze verwachten dat ze voor altijd zou worden geassocieerd met een revolutie in de 20e-eeuwse haarmode met de opkomst van het beroemde kapsel “de bob”. Dit was de eerste trigger die uiteindelijk tot de kort haar trend.

De Verandering
“De bob” werd gedragen ofwel met een pony of met de haren geborsteld uit het voorhoofd. Het was een zeer eenvoudige look, maar een heel andere één van de traditionele lange vrouwelijke looks gecreëerd door Gibson en Marcel. Het was algemeen bekend dat wanneer een vrouw had haar haar kort geknipt, groeide ze brutaler en begon meer rebelse in wat ze dragen en doen geworden. De vrijgevochten jeugd op dat moment gemakkelijk accepteren de nieuwe look als iets fris en vet die samenvalt met de grote verandering in de maatschappelijke normen en waarden in de jaren 1920. Op 1 mei 1920, F. Scott Fitzgerald’s novelle “Bernice Bobs Her Hair” werd gepubliceerd in de Saturday Evening Post. Het ging over de heldendaden van een jonge vrouw die naar scharen de kapper te leggen en om te zetten in een gladde praten vamp. Veel jonge vrouwen in die tijd beschouwde haar als een rolmodel en wilde net als haar.

Haarmode 2016
Haarmode 2016

Haarmode 2016 mannen: Door 1921, de mode en media-industrie begon te merken van deze nieuwe kapsels 2016 te nemen. Ze begon te “de bob” met mode ontwerper “Coco” omarmen en actrices Clara Bow en Louise Brooks voorop als voorbeeld. Binnenkort, jonge vrouwen nam overal de sprong te wagen en begon dobberende hun haar.

Trends en angsten
Haarmode 2016 dames: Vrouwen van alle leeftijden begon bevinden zich al snel dat de beslissing over het al dan de trend volgen en bob hun haarmode 2016 of blijven met lang haar gezicht. Veel vrouwen waren bang dat de lange haren snel populair zou worden opnieuw nadat ze hun haar afgeknipt. Veel professionele haar publicaties voorspelde ook een onmiddellijke terugkeer naar de lange haren.

Vrouwen overname
Het is moeilijk voor te stellen, maar op dat moment, cutting-van-haar werd nog een bezetting door mannen gedomineerde. Lange lijnen van de vrouwen stonden geduldig buiten Kapper wachten op hun beurt om te worden afgeknipt. Op het eerste, professionele kappers weigerde te accepteren “de bob”. Echter, na het verlies van veel klanten en de winst aan kappers, veel kappers werden langzaam gedwongen te accepteren “de bob”. Met de deelname van de kappers, werden meer geavanceerde versies van “de bob” geïntroduceerd met gegolfde of shingled stijlen.