Haarkleuren 2016

Posted on

Haarkleuren 2016: Haarkleuring dateert op zijn minst aan de oude Romeinen, en veel samenlevingen hebben kruiden oplossingen gebruikt om hun haar te verven. Modern haarkleuring begon in 1909 toen een Franse chemicus kwam met de eerste commerciële haarkleur.

Wat is de kleur?

Haarkleuren bruintinten 2016: Kleur is een complex onderwerp, maar simpel gezegd, het is de manier waarop het licht reflecteert van pigmenten. Wijzig ofwel het pigment of het soort licht, en u de kleur die we zien veranderen. Er zijn twee belangrijke soorten van kleur: rood-geel (warme tinten) en rood-blauw (koele tinten).

Hoe weet ik wat voor soort kleuren ik heb?

1. Als u:

· Een huidskleur van ivoor, perzik, romige beige, licht of donker goudbruin of koperkleurig gekleurd, en

· Je ogen zijn blauw, blauw-groen, hazelaar, licht groen, oranje of koffie gekleurde

Haarkleuren 2016
Haarkleuren 2016

dan heb je warme kleuren en moet een warme tint voor je haar (goud met rode highlights, goud of honing bruin, koper of mahonie) kiezen.

2. Als u:

· Een huidskleur van rooskleurig roze of beige, donkere olijf, donker bruin of ebbenhout en

· Je ogen zijn licht of donker blauw, diep groen, bruin of zwart

dan heb je koele kleuren en moet een koele schaduw voor je haar (bordeaux hoogtepunten, as of platina blond, bruin, donker bruin, zwart, grijs of wit) te kiezen.

Wat is haar?

Haarkleuren voorbeelden 2016: Haar bestaat uit een schacht, die wij zien, en de wortel, dat is onder de huid in een follikel (beetje pit). De as is dood. De levende deel is de follikel en de weinige cellen die net uit het op de bodem van de schacht. Dit is hoe het haar groeit, door cellen aan de basis onderverdelen, omhoog te duwen, verharding en het ontwikkelen van pigment. Gewoonlijk elk van onze haren groeit ongeveer ½ inch per maand en leeft overal 3-5 jaar.

Haar is gemaakt van keratine, hetzelfde eiwit dat is in onze nagels en huid, plus een aantal andere eiwitten, en een pigment melanine genaamd. Er zijn twee soorten melanine: eumelanine (tinten van bruin tot zwart) en phaeomelanine (geel-blond, gember en rode kleuren).

Wat zijn de ingrediënten van de permanente haarkleur?

Haarkleuren zomer 2016: Er zijn twee belangrijkste zijn, ammoniak en waterstofperoxide. Ammoniak opent de cuticula van de haarschacht zodat de kleurstofmoleculen kunnen invoeren. Hydrogen peroxide bleekt het haar zodat nieuwe kleur kan worden toegevoegd om de gewenste kleur te creëren. Sommige permanente kleuren komen met meer natuurlijke ingrediënten dan anderen, maar zal waarschijnlijk nog wat synthetische chemicaliën ook.

Hoe wordt haarkleur veranderd?

De haarschacht is als een buis. De buitenkant is de cuticula en de cortex binnenkant is met het pigment. Elke coatingtechnologie gaat door de cuticula naar de cortex, maar het kan wel of geen interactie met natuurlijke pigment.

Als je donker haar en wil het lichter, zijn er 2 stappen: (1) uw kleur is gebleekt en (2) de nieuwe kleur wordt toegevoegd

Als je licht gekleurd haar en wil het donkerder, maar stap (2) nodig.

Haarkleuring wordt gedacht in 3 niveaus, op basis van hoe lang de kleuren duurt.

Niveau 1, semi-permanente haarkleuren 2016 – De kleur moleculen zijn erg klein. Ze gaan door cuticula van het haar in de cortex, waar je natuurlijke kleur is, maar ze niet communiceren met uw natuurlijke pigment. Omdat ze zo klein, het haar laten ze makkelijker en dus deze kleurplaat niveau is niet permanent. Het duurt tot ongeveer 6-12 shampoos. Het is ook niet je haar te verlichten omdat er geen peroxide of ammoniak aanwezig. Evenmin dekken grijs meer dan ongeveer 50%.

Niveau 2, demi-permanente haarkleur – De kleur moleculen zijn weer erg klein en ze gaan door in de cortex. Hier, combineren ze met elkaar tot grotere moleculen. Daarom is ze niet wassen zo snel, blijvende door een paar dozijn shampoos. Dit type van het kleuren bevat een aantal peroxide, die het mogelijk maakt om op subtiele wijze verlichten de natuurlijke schaduw en mengen beter met de bestaande grijs.

Verschillende haarkleuren: Niveau 3, permanente haarkleuren 2016 – Ook kleine moleculen voert de cortex, maar deze keer reageren op de natuurlijke moleculen en vergroten een te groot te worden uitgewassen. Ammoniak en peroxide worden beide gebruikt, zodat het haar eerste verlicht, en dan gekleurd om de gewenste schaduw. Sinds de laatste schaduw is een combinatie van je natuurlijke kleur en de toegevoegde kleur, zal het uniek is voor u zijn.